Sepetim (0) Toplam: 0,00
%35
Kontrgerilla III Ferit İlsever

Kontrgerilla IIIBelgelerle Olaylar

Liste Fiyatı : 25,00
İndirimli Fiyat : 16,25
Kazancınız : 8,75
9789753435765
362519
Kontrgerilla III
Kontrgerilla III Belgelerle Olaylar
16.25

Kontrgerilla kitapları elinizdeki 3. cilt ile tamamlanmış oluyor. İlk iki ciltte Gladyo'nun teorisi ve Türkiye'deki örgütlenmesi inceleniyordu. Bu cildimizde ise, Kontrgerilla'nın yarım yüzyıllık Küçük Amerika sürecinde yarattığı veya karıştığı olaylar ele alınmıştır.

Kontrgerilla eylemleri, olaylar arasındaki ilişkinin daha rahat anlaşılabilmesi için belli bir zaman ve konu sıralamasına sokulmuştur.

Kitaptan bazı konu başlıkları şunlardır:
Yeşilköy Sabotajı... Çiğli Suikastının İçyüzü... 16 Mart Katliamının Katilleri... Doğan Öz Cinayeti... Yaşar Değerli ve Cihangir Erdeniz Suikastları... Kır Kontrgerillası Etko... ÖHD'nin Sivil Gerillası... MİT'in Ermeni Operasyonları... Halit Güngen Cinayeti... Uğur Mumcu Suikastı... Eşref Bitlis Suikastı... Çiller'in Yaptırdığı Operasyonlar... Hamido Suikastı... Şemsi Denizer Suikastı... Perinçek'e Suikast İtirafı... Emniyet'teki Örgütün Adı: F Tipi... Hrant Dink Suikastı...

Bu cildimizle birlikte Kemalist Devrim'in yıkılması demek olan Küçük Amerika sürecini, Kontrgerilla'nın amacı, hedefleri, örgütlenmesi ve eylemleriyle birlikte özetlemiş oluyoruz.

Kapat