Sepetim (0) Toplam: 0,00
%35
Milli Devlet ve Kürtler Arif Bingöl Milli Devlet ve Kürtler Arif Bingöl Milli Devlet ve Kürtler Arif Bingöl Milli Devlet ve Kürtler Arif Bingöl Milli Devlet ve Kürtler Arif Bingöl Milli Devlet ve Kürtler Arif Bingöl Milli Devlet ve Kürtler Arif Bingöl Milli Devlet ve Kürtler Arif Bingöl Milli Devlet ve Kürtler Arif Bingöl Milli Devlet ve Kürtler Arif Bingöl

Milli Devlet ve KürtlerAtatürk'ün Milli Birlik Programı

Liste Fiyatı : 13,00
İndirimli Fiyat : 8,45
Kazancınız : 4,55
9789753438315
362709
Milli Devlet ve Kürtler
Milli Devlet ve Kürtler Atatürk'ün Milli Birlik Programı
8.45

- Milli Devlet, nedir ne değildir?
- Türkiye’de milli devlet nasıl kuruldu?
- Milli devletin Kürt siyaseti nasıldır?
- Kürtler, milli devletten ayrı düşünülebilir mi?
- Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Birlik Programı’nın esasları nelerdir? Bu esaslar neden ve nereden kaynaklanmıştır? Nasıl gelişmiştir? Ne gibi sonuçlar doğurmuştur?

Bütün bu soruların cevabını ve daha fazlasını Milli Devlet ve Kürtler adlı bu kitapta bulabilirsiniz…

• İstiklal Harbi’nden başlamak suretiyle Türkiye’de yaşayan dolayısıyla Türk vatandaşı olan Kürtlerin milli devlet içindeki yerlerini tespit etmektir.

• Kürtler ile milli devlet arasında uyuşma ve bütünleşme zorunluluğu bulunması noktasından yola çıkarak, yaşanan uyuş(a)mama ve çatışmanın iç ve dış etkenlerini ortaya koyuyor.

• Milli devletin ayrılmaz bir parçası olarak görülen ve milli birlikten yana tavır alan Türkiye’deki Kürt vatandaşlarımız ile milli devlete cephe alan ve ayrılıkçılığı savunanlar arasındaki farklılığı net bir şekilde vurguluyor!

• Bu kitapta, Atatürk’ün milli devleti temel alan, ülkenin bütününü kapsayan ve kucaklayan Milli Birlik Programı ve bu programın uygulanması sürecinde yaşananlar da tarihsel bir bakış açısıyla ele alınıyor.

Kapat