Sepetim (0) Toplam: 0,00
%35
Tanrının Alfabesi Mehmet Mirioğlu

Tanrının AlfabesiTanrının Varlığına Dair Argümanların İncelenmesi

Liste Fiyatı : 160,00
İndirimli Fiyat : 104,00
Kazancınız : 56,00
Taksitli fiyat : 12 x 10,31
%35
Gönderim süresi 2 gündür.
9789753439817
363934
Tanrının Alfabesi
Tanrının Alfabesi Tanrının Varlığına Dair Argümanların İncelenmesi
104.00

Tanrı var mı? Tanrıya dair ortaya atılan deliller neler? Din felsefesinin yıllardır konusu olan bu sorulara farklı perspektiflerden bakmak isteyenler için yazılmış bu kitap hem inançlılar hem de inançsızlar için din ve Tanrı kavramları hakkında yeni bir bakış açısı sunuyor.

"Akılcılığa en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde teizmin akılcı eleştirisini başarıyla yerine getiren çok güzel bir kitap..." 
-Doç. Dr. Kerem Cankoçak-

"Genç yazar Mehmet Mirioğlu'nun Tanrı sorununa ilişkin entelektüel birikimi, konuya hâkimiyeti, geleneksel tartışmalara olduğu kadar modern bilimsel verilere ilgisi yapıtı daha da değerli kılıyor."
-Doç. Dr. Hasan Aydın-

"Sunduğu muhteşem zenginlikteki materyali enerjik ve kolay anlaşılır anlatımıyla birleştirerek insanı sadece Tanrı konusunda değil, pek çok derin felsefi ve bilimsel tartışma konusunda da bilgilendiriyor, düşünmeye sevk ediyor."
-Prof. Dr. Erdinç Sayan-

"Mirioğlu oldukça zor bir konuyu oldukça ayrıntılı bir biçimde incelemiş ve irdelemiş. Böylesine zor bir işe genç yaşta cesaretle girişip büyük emek harcadığı için kendisini kutluyorum. Türkiye'de baskı altında olan ateist bakış açısının yayın dünyasında daha fazla yer alması önemlidir."
-Prof. Dr. Örsan K. Öymen-
(Tanıtım Bülteninden)

Kapat