Sepetim (0) Toplam: 0,00
%35
Türkiye Yanıyor Can Ataklı

Türkiye YanıyorErdoğan'ın Terörle Dansı

Liste Fiyatı : 22,00
İndirimli Fiyat : 14,30
Kazancınız : 7,70
9789753439077
363713
Türkiye Yanıyor
Türkiye Yanıyor Erdoğan'ın Terörle Dansı
14.30

Usta gazeteci Can Ataklı, Kürt açılımı ve Suriye kriziyle ilgili sansürlenen gerçekleri yazdı. AKP Kürt sorunundan ne anlıyor? Açılım neye ve kime hizmet etmiştir? Terörle pazarlık olur mu? İçsavaş mı terörle mücadele mi? Terör ile Kürdü birbirinden ayırmadan barış olur mu? Kürt sorununda çözümsüzlüğün nedenleri ve çözümün yolları nelerdir?

AKP, MİT, BDP, PKK, KCK, Abdullah Öcalan, Barzani ve Talabani'nin Kürt politikası nedir? Kürt açılımı, yeni anayasa, anadilde eğitim ve Kürt sorununu yandaş basın nasıl çarpıttı? Kürt sorunu üzerinden Cumhuriyetle hesaplaşmak ne anlama geliyor? ABD, Türkiye'de ve Ortadoğu'da nasıl bir oyun oynuyor? Arap baharı, Ortadoğu'daki gelişmeler ve Suriye krizi nasıl değerlendirilmelidir? AKP'nin iç ve dış politikadaki çıkmazları nelerdir? Erdoğan'ın yanlış stratejisi ve Davutoğlu'nun dış politikası Türkiye'yi Suriye'de nasıl bataklığa soktu? Türkiye uluslararası ilişkilerde itibarını nasıl kaybetti?

0 Kitaplarınızın büyük bölümü kitaplığımda. Merak ve ilgiyle Tüyap Kitap Fuarı'nda aldığım bu kitabı okurken beni ençok sıkan ve zorlayan imla hataları ve yazarın yaptığı tekrarlar oldu. Birçok konuda aydınlandım ama sonraki baskılarda eminim enazından imla hataları düzeltilecektir. Saygılarımla
Kapat