Sepetim (0) Toplam: 0,00
%35
Genelkurmay'a Eşref Bitlis Dosyası Nusret Senem

Genelkurmay'a Eşref Bitlis Dosyası

Liste Fiyatı : 16,00
İndirimli Fiyat : 10,40
Kazancınız : 5,60
9789753435970
362568
Genelkurmay'a Eşref Bitlis Dosyası
Genelkurmay'a Eşref Bitlis Dosyası
10.40

Nusret Senem, Kahramanmaraş katliamı, Çorum katliamı ve 1993 yılında Sivas'ta meydana gelen ve 35 aydınımızın yakılması ile sonuçlanan olayların müdahil vekilliğini yürüttü.
Uğur Mumcu suikastı, Orgeneral Eşref Bitlis ve dört subayımızın şehit edilmesi, Türk-İş Genel Sekreteri Şemsi Denizer'in öldürülmesi davalarında, yakınlarının vekili olarak, karanlık odakların ortaya çıkarılması için mücadele eden Nusret Senem bu kitabını "Silivri Cezaevi'nde" yazdı.

Ankara C. Başsavcılığı ve Genelkurmay Başkanlığı Askeri Savcılığı Eşref Bitlis suikastı konusunda soruşturma açtılar. Bu iyi bir gelişme. Sıfırdan başlamayacaklar. Çünkü Milli Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı ve Askeri Savcılık arşivlerinde yıllar önce sunduğum dosyalar bulunuyor. 1994, 1997 ve 2000 yılı sonlarında üç kez Milli Savunma Bakanlığı'na ve 1997 ile 2000 yıllarında da iki kez Genelkurmay Başkanlığı'na başvurup soruşturmanın yeniden açılmasını talep etmiştim. Aslında yıllar süren araştırma ve davalar sonucu olayın suikast olduğunu tartışılmaz belge ve kanıtlarla ispatlamıştık. Suikastın arkasındaki gücü de saptamıştık. Şimdi Askeri Savcılığın meselesi, bu suikastı yapanları ve azmettirenleri bulmak ve davayı açmaktır. Sunduğum dosyada ve eklerinde çok önemli ipuçları bulunmaktadır. Özellikle hukuk mahkemelerinde açtığım davalarda, yargı tarafından belirlenen bilirkişi heyetlerinin raporları konuyu aydınlatmaktadır.

Kapat