Sepetim (0) Toplam: 0,00
%35
Milli Mücadelede Erzurum Cevat Dursunoğlu

Milli Mücadelede Erzurum

Liste Fiyatı : 6,00
İndirimli Fiyat : 3,90
Kazancınız : 2,10
9789753433037
362246
Milli Mücadelede Erzurum
Milli Mücadelede Erzurum
3.90

Geçmişi analiz ederek, şimdiyi inceleyerek, astrolojiden ve önemli kehanetlerden yararlanarak, gelecekteki yirmi yıl içinde yaşanacak olan büyük değişikliklerle ilgili kehanetler ilginizi çekiyor mu?
- Yeni Binyılda Kehanetler, okuyucusunu dramatik bir biçimde değişecek olan dünyada, şimdi yaşanan krizlerin nedenlerine ve ötesine baktırmaya çalışıyor.
- 21. Yüzyıl'da, yeni bir insan ve yeni bir toplum düzeniyle, "Yeni Çağ"a, eskilerin değişiyle "Altın Çağ"a geçilecek. Geçiş sırasında inanılmaz değişimler olacak. Bu değişimler dünyanın yüzeyini değiştirecek olan büyük jeolojik hareketlerle birlikte yaşanacak.
- Değişimler hem dış dünyamızda, hem iç dünyamızda olacak. İnsan, şimdiye kadar ihmal ettiği, sonsuz derinliklere inebilen ruhsal boyutunu yeniden keşfedecek. Değişimlere ayak uyduramayanlara elenecekler!
- Ve hepimiz, önümüzdeki yirmi yı içinde dünyayı baştan başa sarsacak olan bu çok büyük değişimleri derinlemesine yaşayacağız. Öyleyse, size gelecekten enstantaneler veren bu kitabı mutlaka okuyun ve düşünün...

Kapat