Sepetim (0) Toplam: 0,00
%35
FETÖ Darbesi Doğu Perinçek

FETÖ DarbesiKökleri Yükselişi Ezilmesi ve Sonuçları

Liste Fiyatı : 100,00
İndirimli Fiyat : 65,00
Kazancınız : 35,00
Taksitli fiyat : 12 x 6,45
%35
Gönderim süresi 2 gündür.
9786051820415
364161
FETÖ Darbesi
FETÖ Darbesi Kökleri Yükselişi Ezilmesi ve Sonuçları
65.00

 

Bu kitap, Fethullahçı Gladyo’yla yarım yüzyıldır verilen mücadelenin birikimini içeriyor. FETÖ’yü anlayabilmek ve anlatabilmek için, onunla mücadele etmiş olacaksınız.

FETÖ’yle birlikte ülkeyi yönetmiş olanlar, Fethullah Gülen’den ödül alanlar, FETÖ’yle hâlâ ittifak içinde bulunanlar, FETÖ’yle el ele ABD’nin iktidar planlarına alet olanlar, FETÖ gerçeğini bilemezler ve açıklayamazlar. Onların bulunduğu konum, FETÖ olgusunu ve Atlantik ilişkilerini örtbas etmeyi gerektiriyor. Onlar yaptıkları işbirliğini, düştükleri aymazlığı ve hatta ihaneti mazur gösterme çabası içindedirler. Bütün Atlantik güçleri için geçerlidir bu saptama.

Perinçek, bu kitabın altındaki imzasını şöyle tanımlıyor:
“Bizler FETÖ’yü savaş alanlarında tanıdık. Siyaset adamı, bürokrat, kumpasçı, polis, savcı, işkenceci, hapishane müdürü, gardiyan kimlikleri altında tanıdık. O nedenle bu kitap, bir bakıma 40 yıllık bir mücadelenin özetidir.”
Bu kitapta FETÖ Darbesi, NATO’nun yeraltı örgütüne karşı ömür boyu mücadele eden Doğu Perinçek tarafından anlatılıyor.
FETÖ’nün oluşumu, yükselişi ve inişi, ezilmesi, geleceği, Türkiye’nin önündeki süreçte FETÖ’nün konumu, tekmili birden bu kitapta. Yalnız bilgi değil, sürecin açıklanması, hepsi bu kitapta.

 

Kapat