Sepetim (0) Toplam: 0,00
%35
Müstesna Bir Adam - Hikmet Çiçek

Müstesna Bir AdamHasan Yalçın Kitabı

Liste Fiyatı : 100,00
İndirimli Fiyat : 65,00
Kazancınız : 35,00
Taksitli fiyat : 12 x 6,45
%35
Gönderim süresi 3 iş gündür.
9786256953154
364683
Müstesna Bir Adam
Müstesna Bir Adam Hasan Yalçın Kitabı
65.00

Mücadele arkadaşları, müstesna devrimci Hasan Yalçın’ı anlatıyor.

 2002 yılında kaybettiğimiz, Aydınlık hareketinin önder kadrosundan Hasan Yalçın, çocukluğundan kesitler, 68 gençlik hareketindeki lider rolü, TİİKP, TİKP, Sosyalist Parti ve İşçi Partisi’ndeki çalışmaları, gazeteciliği, kitapları, kişisel özellikleri ve hep gülümseyen yüzüyle hayat buluyor okuyacağınız kitabın sayfalarında.

 Doğu Perinçek, Ferit İlsever, Hikmet Çiçek, Atilla Sarp, İlknur Kalan, Ali Kalan, Cüneyt Akalın, Hüseyin Karanlık, Arslan Kılıç, Mehmet Nuri Aytekin, Kürşat Yıldız, Ali Karşılayan, Gökalp Eren, Tunca Arslan, Özgür Bursalı, hayatını devrime ve örgütlü mücadeleye adamış devrimci bir aydının portresini çiziyorlar.

“Hasan Yalçın'ın boşta kalan enerjisini, bir zerresini bile ziyan etmeden toplayacağız. Büyük birikimini, büyük zekâsını, büyük bilgisini toplayacağız. Hasan Yalçın gibi dik duracaksınız, Hasan Yalçın gibi, zorluklardan korkmayacaksınız. Milletimize, aydınlar olarak, devrimciler olarak borçlu olduğumuz görevlerimizi Hasan Yalçın gibi yapacağız.

Müstesna bir adam. Başka bir sözcük bulamadım. Son 50 yılın Türkiye emekçi hareketinin, bilimsel sosyalist hareketinin, Türkiye aydın hareketinin ve toplam olarak Türkiye halk hareketinin müstesna önderlerinden biriydi.” (Doğu Perinçek)

Kapat