Sepetim (0) Toplam: 0,00
%35
Nihat Genç’le Veryansın Nihat Genç

Nihat Genç’le Veryansın

Liste Fiyatı : 140,00
İndirimli Fiyat : 91,00
Kazancınız : 49,00
Taksitli fiyat : 12 x 9,02
%35
Gönderim süresi 2 gündür.
9786051820781
364242
Nihat Genç’le Veryansın
Nihat Genç’le Veryansın
91.00

“Bu toprağın nöbetindeyiz… 
Biz doğduğumuz günden beri nöbetteyiz.
Bugünler için varız.
Bir an düşün, Anadolu topraklarının tamamı sabahın 5’inde bombalanıyor. Karadeniz yaylaları yok, Toroslar yok, Konya yok…  Böyle bir kâbus olur mu?

O sabahın 8’inde, 9’unda, Akıncı Üssü ele geçirildiğinde o dağların, ovaların hepsini öpmek istedim. O, sokağa çıkmış insanların hepsini öpmek istiyorum. Hepsine sarılmak... Demek ki bir Anadolu varmış!

Bize diyorlardı, ‘Nihat konuşuyorsun, konuşuyorsun da kime konuşuyorsun?’ İşte bunlara konuşuyorum! Varmış! ‘Çıkıp gelir bu tarihin içinden halk’ demedim mi, bin kere dedim. O halk çıktı ve geldi. Çanakkale’den geldi, Dumlupınar’dan geldi, Mustafa Kemal’in yanından geldi …”

Elinizdeki kitap, Ulusal Kanal Ankara Haber Müdürü Erdem Atay’ın sunduğu ve Nihat Genç’in konuşmacı olarak yer aldığı,  Ulusal Kanal'da yayımlanan “Veryansın” programının bant çözümlemelerinden oluşmaktadır. Nihat Genç'in kendine has üslubuyla, tarihi bir döneme ışık tutan bu konuşmaları, “tarihten çıkıp gelenler”e sunuyoruz. Yer yer gülümseyeceğiniz, yer yer isyan edeceğiniz, yer yer umut tazeleyeceğiniz bu kitabı bir solukta okuyacaksınız.

Kapat